Bankom d.o.o
Bulevar Nikole Tesle 30A, 11080 Zemun, Beograd
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00

Ronozyme VP

Ronozyme VP je obojen preparat, koji je granuliran i ne proizvodi prašinu. Koristi se kao dodatak stočnoj hrani. Pšenica i ječam su veoma važni sastojci u ishrani životinja. Dodavanje ksilanaze u stočnoj ishrani baziranoj na pšenici je standardna praksa i ima za cilj bolje iskorištenje energije i amino kiselina. Da bi se poboljšale performanse stočne hrane bazirane na pšenici i ječmu potrebno je obratiti pažnju na izvore biljnih proteina.

Ronozyme VP poboljšava svarljivost ovih proteinskih izvora i može obezbediti poboljšanje preformansi koje nije moguće postići dodavanjem ksilanaze. Uključivanjem Ronozyma VP kao izvora dodatne energije i amino kiselina, performanse stočne hrane mogu biti poboljšane, a troškovi smanjeni. Boja Ronozyma VP može da varira od šarže do šarže i intenzitet boje nije merilo kvaliteta proizvoda. Prosečna veličina čestice je 600 mikrometara.

Uslovi skladištenja
Ronozyme VP se skladišti na temperaturi ispod 25 °C. Produženo skladištenje na temperaturi iznad 30 °C treba izbegavati. Ronozyme VP je bezbedan za namensku upotrebu. Treba izbegavati udisanje praha ili direktni kontakt, primenjujuci prikladne mere zaštite i lične higijene.

Pakovanje
20 kg.

Rok upotrebe
Deklarisana aktivnost Ronozyma VP je očuvana u roku od 24 meseci od datuma proizvodnje kada je proizvod skladišten u neotvorenim originalnim pakovanjima. Datum proizvodnje je naznačen na pakovanju.

Proizvođač
DSM Nutritional Products Europe Ltd.