Bankom d.o.o
Bulevar Nikole Tesle 30A, 11080 Zemun, Beograd
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00

O Bankom Grupi

Bankom d.o.o. je preduzeće u privatnoj svojini osnovano 1992. sa sedištem u Beogradu.

Zahvaljujući uspešnom poslovanju Bankom d.o.o. je razvio svoje delatnosti u više privrednih grana i prerastao u Bankom grupu.

Osnovne delatnosti Bankom grupe su spoljna i unutrašnja trgovina, proizvodnja proizvoda za ishranu ljudi i životinja, pružanje ugostiteljskih usluga i izrada softverskih rešenja.

U svom sastavu grupa danas poseduje fabrike za preradu soje, proizvodnju stočne hrane, proizvodnju premiksa i sirovina za stočnu hranu, proizvodnju zamena za mleko za ishranu životinja, proizvodnju baza za sladoled i zamena za mleko za ishranu ljudi. Pored toga, Bankom poseduje i sopstvene laboratorije i pogone za održavanje.

U sektoru pružanja usluga grupa poseduje dva hotela i više ugostiteljskih objekata

Vizija i misija

Biti uspešan znači steći vrednosti koje teže da ostanu i u tome uspevaju. Ako saberete rad, ruke i um, i zbir bude slika kojoj se divite, oči drugih će Vas gledati s poštovanjem.
Ako hoćemo da saznamo ko smo i koliki smo, moramo sagledati sve svoje vrline i mane, a kada vrline ostanu nad nama, postaju naše i Vaše.
Naša je veličina u primeni novih znanja i tehnologija, novih ideja, metoda i proizvoda, izboru stvari i događaja koje život čine ispunjenijim. Širimo nove vidike i delokrug rada, a time pričinjavamo korist, zadovoljstvo i ljudsku sreću.
Koliko smo radili vidi se po kvalitetu, lepoti i zrelosti svega onoga što širimo daleko od malog kruga - idemo u svet, da bi svet došao kod nas. Više gradimo, više prostora nepoznatih pretvaramo u poznate, idemo dalje...
Obalom sigurno koračamo ili plovimo velikim brodom u velike luke u kojima nas čekaju raširenиh ruku.
Mali je čovek poštovanja vredan, jer da nije njega veliki ne bi imali ni s kim ni s čim, a ni za koga da rade.

+ Zaposlenih u kompaniji
Članica Bankom Grupe
% Zadovoljnih klijenata