Bankom d.o.o
Bulevar Nikole Tesle 30A, 11080 Zemun, Beograd
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00

Absolut Cream Plus C2-100

Baza za proizvodnju krem sladoleda.
Sastav: Obrano mleko, hidrogenizovana biljna mast, dekstroza, maltodekstrin, modifikovani skrob, glukozni sirup, emulgatori: E-472a, E-472b, E-471, protein mleka, ugušćivači: guar guma E-412, karboksi metil celuloza E-466, brašno od rogača E-410, aroma mleka.

Pakovanje: 2, 5, 10, 20 kg

Rok upotrebe: 12 meseci

Način pripreme: Topli ili hladni postupak

Hemijski sastav Vlaga Proteini Masti Pepeo Laktoza
Cream C2-100 max 4% min 15% min 22% max 4% min 25%

Skladištenje: Na suvom, prohladnom, provetrenom i mračnom mestu

Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji i u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane (Službeni glasnik RS 41/2009) i Pravilnikom o kvalitetu proizvoda od mleka i starter kultura Služb. glasnik RS 33/2010.

Proizvodni pogon: Fabrika ulja i proteina Bioprotein AD Obrenovac, Nemanjina bb