Vesti O nama Proizvodi i usluge Politika kvaliteta Kontakt

Surutka u prahu

Surutka u prahu se dobija iz neprevrele slatke surutke pri proizvodnji sira posle izdvajanja kazeina. Surutka se obrađuje postupkom pasterizacije, uparavanja, kristalizacije i sušenja sprey postupkom. Surutka u prahu sadrži proteine sa visokovrednim amino kiselinama mleka, mlečni šećer - laktozu, vitamine iz mleka i mineralne materije mleka.

Hemijski sastav

Surutka sadrži max. 6 % vode, min. 12 % proteina, max. 9,5 pepela, masti 0,6 %, min 70 % laktoze, 0,9 % Ca, 0,76 % P.

Organoleptička svojstva

Prah svetlo žute boje bez grudvica i primesa nagorelih čestica. Svojstvenog mirisa i slatkasto slanog ukusa.

Upotreba

Upotrbljava se kao vredno proteinsko hranivo u gotovim smešama za ishranu podmlatka svih životinja ma da joj vrednost leži u mlečnom šećeru-LAKTOZI.

Uslovi skladištenja

Čuvati na suvom, tamnom i provetrenom mestu

Rok upotrebe

12 meseci

Pakovanje

PE vreća uložena u papirnatu vreću - 30 kg

Proizvođač

DUKAT D.D. , Zagreb, Republika Hrvatska





Povratna informacija

Da li ste pronašli željenu informaciju na ovoj stranici?

Da    Ne

Da li je sadržaj na ovoj stranici lak za razumevanje?

Da    Ne

Da li je sadržaj kompletan i sa dovoljno detalja?

Da    Ne


 

Proizvodi iz grupe Ostalo

Rečnik pojmova

Zatražite ponudu

 


Kontaktirajte nas

  • Bankom d.o.o. Beograd
  • Bulevar Nikole Tesle 30A
  • 11080 Zemun, Beograd
  • Telefon +381 11 319 0052
  • Faks +381 11 319 0770
  • Za ostale kontakt podatke pogledajte kontakt stranicu
  • Copyright © 2014 Bankom Group. All rights reserved.