Bankom d.o.o
Bulevar Nikole Tesle 30A, 11080 Zemun, Beograd
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00

SOFT sladoled- potpuna smeša za proizvodnju svih vrsta sladoleda

Sastav: Šećer, hidrogenizovana biljna mast,surutka u prahu, mleko u prahu, maltodekstrin, modifikovani skrob, glukozni sirup, emulgatori: E-472a, E-471, protein mleka, ugušćivači: guar guma E-412, karboksi metil celuloza E-466, brašno od rogača E-410, ksantan E-415, guar E-417, aroma mleka.

Pakovanje: 2 kg

Rok upotrebe: 12 meseci

Način pripreme: Topli ili hladni postupak. Pogodan za zanatsku proizvodnju sladoleda pasterizacijom i hladnim postupkm, proizvodnju točenog sladoleda, kao i za kućnu upotrebu.

Hemijski sastav Vlaga Proteini Masti Pepeo Laktoza
Soft sladoled max 4% min 6% min 8% max 6% min 15%

Skladištenje: Na suvom, prohladnom, provetrenom i mračnom mestu

Proizvodi se po proizvođačkoj specifikaciji i u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane (Službeni glasnik RS 41/2009) i Pravilnikom o kvalitetu proizvoda od mleka i starter kultura Služb. glasnik RS 33/2010.

Proizvodni pogon: Fabrika ulja i proteina Bioprotein AD Obrenovac, Nemanjina bb